Bőrmegújítás természetesen

A bőrápolás legnagyobb hibája

2017. október 10. - Bormegujitas

A bőrápolási rutinod kialakítása nem nehéz, ha követed ezt az egyszerű logikát: arctisztítás, frissítés, krémezés. Ez a rutin reggel és este, a különbség a termékekben van. Este nehezebb, nappal könnyebb arcápolókat érdemes használnod. És ebbe a rutinba kell beiktatni időnként a kozmetikusi kezeléseket is.

Azonban, ha sokféle kozmetikai terméket használsz, akkor ez az egyszerű, három lépéses rutin megborul. "Azt hiszem, az arcápolásban - mind a vásárlóknak, mind a szakembereknek - az a legrosszab, ha az arcápolási hármas felborul." - mondja a kozmetikus. Hozzáteszi: "Ha nem tartod a sorrendet a napi arcápolásnál, akkor mindez csak idő, pénz és energiapocsékolás. A bőröd ugyan nem lesz rosszabb, ha reggel csak feldobod a krémet és nem tisztítod meg az arcod előtte. De javulást se várjál!"

bigstock-beauty-skin-care-and-people-c-123106424.jpg

Mi a helyes sorrend az arcápolásban?

Két út van: az egyik, amikor sok-sok különböző szérummal, olajjal, permettel, krémmel vértezed fel magad és a másik út, mikor a fenti egyszerű rutint állítod be. Egyik sem jobb a másiknál, bár az utóbbi olcsóbb és egyszerűbb, könnyebb hozzászoknod, ami azt jelenti, hogy olyan rutinná tud válni, mint egy egyszerű zuhanyozás!

Az arcápolásnak van egy egyszerű sorrendje, amit minden esetben be kell tartanod, ha szeretnéd, hogy a bőröd szebb legyen:

  1. Tisztíts!

  2. Tonizálj!

  3. Krémezz!

Mindezt a bőrtípusodnak és a napszaknak megfelelően!

Ha te háromnál többfajta terméket használsz, akkor is ezt a sorrendet kövesd. Ebbe a sorba úgy tudsz beállítani új kozmetikumot, ha követed a fizika logikáját: mindig a legkönnyebb anyag kerüljön először a bőrödre. "Miután az első bőrápoló terméket felvitted, a másodiknak képesnek kell lennie átjutni azon. Ez egyszerű fizika." Tehát minden bőrápolást a vízzel kell kezdened. Ezt követhetik a különböző zselék, gélek, majd a nehezebb krémek és szérumok.

Azonban néha nehéz ezt a sorrendet felállítanod! Ráadásul nem ideális, ha egy termék csak összegyűlik a bőrödön és nem szívódik fel. Épp ezért érdemes olyan arcápolási rutint kialakítanod, amit könnyű betartani. Ehhez egy jó krém, egy jó arctisztító és egy - akár saját kezűleg készített - tonik is elegendő. A bőröd nem a fürdődben felhalmozott szépítőszerektől lesz szép, a bőrproblémád sem ettől javul, sőt ezektől általában romlik. A bőrproblémád csökkentésében a napi kétszeri bőrápolási rutin és az alkalmazott kozmetikumok mínősége, összetétele segít!

Ha szeretnéd elsajátítani a bőrápolási rutint, ha szeretnél megszabadulni a bőrproblémádtól, akkor jelentkezz az ingyenes 30 napos Bőrmegújító programra!

És van még egy hiba, amit a legtöbb nő elkövet: sorakoznak a polcon a különböző tuti krémet, pakolások, tisztítók, de nem használod ezeket.

Fontos! Ha valamelyik termék nem a te bőrödre való, szabadulj meg tőle! Kérj segítséget, hogy bőröd milyen ápolást igényel!

Ha segíthetek bőrápolási kérdésekben, ha bőrproblémád van, vagy érett bőröd ápolása okoz problémát, itt jelentkezhetsz ingyenes programunkra. Minden jelentkező számára egyéni tanácsadást biztosítunk! »

Kirscner Anita

A bejegyzés trackback címe:

https://bormegujitoprogram.blog.hu/api/trackback/id/tr1012946235

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása