Bőrmegújítás természetesen

KI EZ A RÁNCOS NŐ A TÜKÖRBEN?

VAGY: ÍGY JÓ, AHOGY VAGYOK?

2017. december 08. - K Any

Fogadjuk el a korunkat, de hozzuk ki magunkból a legjobbat! Ráncaink nem az ellenségeink, inkább segítenek emlékezni az életeseményeinkre!

bolg_tukor.jpg

Nem vagyunk már 20 évesek, azért ettől még nem kell lemondjunk arról a (titkos) vágyunkról, hogy észrevegyenek és pozitív visszajelzéseket kapjunk.

DE: megőrülni sem kell ezért!

Sokan, a korombeliek közül, nem fogadják el, hogy elmúltak 40 évesek, és mindenáron 20 évesnek akarnak látszani. A legrosszabb verzió az, ha ez csak az öltözködésében nyilvánul meg.

A botox, plasztikai műtétek és egyéb beavatkozások sora ha elkezdődik, sosincs vége. Lásd Donatella Versace rossz példáját.

donatella.jpg

Miért verseng a 40 feletti nő a 20 évesekkel? Miért akar fiatalabbnak látszani? Miért nem fogadják el sokan, hogy bizony közelednek az 50 felé?

Bennük van a siheder 15 éves kis fruska, a 20 éves kis hölgy, aki bontogatja szárnyait, és bizony bennünk a 30 éves kiteljesedett nő is, aki már kellő érettséggel éli meg először nőiességét. Tehát, mindezek a nők bennünk vannak, ezeket már megéltük. Tudjuk, a 20 éves min megy keresztül, és azt is tudjuk, mit gondol egy 30 éves nő. De vajon, ha mindig a múltat akarod megélni, ha mindig a múltadat keresed és vágyod, akkor mikor éled meg a 45 vagy az 50 éves nőt?

Hol vannak az ő vágyai, gondolatai és élete?

Benned és bennem! Ott van és arra vár, hogy megéld ezeket a pillanatokat is! Mint ahogy a húszas éveidet is megélted.

Azt szokták mondani, már nem tudom, kitől hallottam először, hogy minden kornak megvan a maga szépsége.

És igen!

Szoktam találkozni olyan 50 körüli hölgyekkel, akik köszönik szépen, jól vannak. Sugárzik rólunk az elégedettség! Tesznek az alakjukért, figyelnek a táplálkozásra és nagyon, de nagyon megnézik, mit kennek magukra! Nem használnak drasztikus beavatkozásokat, csakis természetes úton-módon szeretnék megőrizni a fiatalosságukat.

idosebbeknek_bannerkep.png

Ne fiatalnak akarjunk látszani, hanem fiatalosak akarjunk maradni! A nő ott él bennünk, akárhány évesek is vagyunk!

Erről eszembe jut a nagymamám, aki 90 éves korában egyszer mesélt nekem az aznapi fogorvos-látogatási élményeiről.

Lassan és tagoltam azt mondta: – Nagyon csinos férfi volt!, és megjelent egy kaján mosoly az arcán. Azonnal végigfutott rajtam, bárcsak én is meg tudnám őrizni a nőiességemet ilyen módon az életem végéig.

Ő még 85 évesen is ápolta a bőrét, púderezte és rúzsozta magát! :) Igazi példaként szolgál nekem. :) Annak a kornak megfelelően és a lehetőségekhez mérten használt természetes alapanyagokat.

A természetes alapanyagokkal szemben nem lehetnek irreális elvárásaink, de sokkal inkább megőrizhetjük általuk a természetes vonásainkat. Mindemellett fontos a nőiességünk megélése, és ez, higgyétek el, hatással van az arcunk, bőrünk, ráncaink állapotára és kisugárzásunk minőségére.

Ápoljuk természetesen a bőrünket és éljük meg nőiességünket egész életünkön át!

Képek forrásai: http://wstale.com, www.femina.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://bormegujitoprogram.blog.hu/api/trackback/id/tr1413456695

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása