Bőrmegújítás természetesen

7 ok a rendszeres bőrápolásra

2017. szeptember 23. - Bormegujitas

Rendszeresen ápolod a bőröd, vagy ahogy épp eszedbe jut? Van bőrápolási rutinod, vagy nem túl sokat aggódsz a bőröd miatt? A bőr a legnagyobb szerved és ez a szerved van kitéve a legnagyobb veszélynek, ez védi a tested a káros hatásoktól.

A bőr ápolása és a napi rutin kialakítása azért fontos, mert ez segíti a szervezeted minél hosszabb működését és persze esztétikai szerepe is van. Íme 7 érv, hogy miért fontos napi pár percet arra szánnod, hogy megfelelően ápold a bőröd:

7-ok-rendszeres-bo_ra_pola_sra-4.jpg

1. A bőröd naponta változik

Ugye tudod, hogy a bőrsejtek naponta változnak? Pl. egy leégés után egészen másként működik a böröd, mint előző nap, ahogyan egy átmulatott éjszaka nyomai is másnap láthatóak a bőrödön. Talán ma még egészséges a bőröd, de ez változhat. Ha ma nem törödsz az arcoddal, pár év jól látszik majd a hanyagságod nyoma. Ne feledd, az idő nem a jóbarátod.

7-ok-rendszeres-bo_ra_pola_sra-3.jpg

2. Minden bőrtípus eltérő

Talán van egy barátod, akinek tökéletes a bőre? Sok tanácsot kapsz ismerősöktől, hogy milyen arcápoló krémeket használj? Ugye tudod, hogy minden bőrtípus eltérő? A bőröd típusa szerinti ápolást és törődést igényel. Ezért fontos a számodra kialakított bőrápolási rutin.

3. A szép bőrért egy egész életen át kell dolgoznod

Ha 30 év múlva is szép bőrt szeretnél, akkor a mai döntésed határozza meg, hogy ez megtörténik-e. A szép bőr egész életen át tartó arcápolás kérdése, a napi bőrápolási rutin segít elérni és megtartani az egészséges bőrt. Persze nem mindegy, hogy ezt hogyan csinálod, a hibás bőrápolási szokások károsíthatják a bőröd nem csak ma, hanem akár egy életre is.

7-ok-rendszeres-bo_ra_pola_sra.jpg

4. A megelőzés könnyebb

A bőrproblémák megelőzése éppúgy könnyebb most, mint a bőröregedés lelassítása. Az időt nem állíthatod meg, de a bőrödet ellenállóvá teheted.

Szánj a bőrápolási rutinod kialakítására 30 napot, utána már napról-napra kevesebb időt von el tőled, hogy gondoskodj a szép bőrödről. Sőt, beépül a mindennapjaid éppúgy, mint az ivás vagy az étkezés. Ha eléred, hogy automatikusan végzed el a reggeli- és esti arcápolási rutint, már mindent megtettél a szép bőrért.

5. A bőrápolási rutinoddal pénzt takarítasz meg

Ha gondoskodsz a bőröd megfelelő egészségi állapotáról, elkerülheted az esetleges plusz költségeket. Ha nem akarsz pattanásos hegekkel, mély ráncokkal, bőrelszíneződéssel vagy más bőrproblémákkal orvoshoz fordulni, akkor érdemes megerősítened az elhatározásod a napi arcápolással kapcsolatban. 

6. Ha jól nézel ki, jól is érzed magad

A tiszta és ápolt bőr önbizalmat ad. Az arcod az első, amit észrevesznek rajtad, hát mutasd a legjobbat belőle! :)

7-ok-rendszeres-bo_ra_pola_sra-5.jpg

7. A bőrápolási rutin segíthet az egészséges életmódod kialakításában

Az egészséges bőr előszobája lehet az egészséges életmódodnak. Haladj lépésről-lépésre: a bőr az első, a második lehet a haj, vagy a fogápolás. Gondold át, haladj sorban, de ne akarj mindent egyszerre. A szép bőr feltétele a megfelelő táplálkozás, szóval majd ez is beépül az életedbe!

Tudjuk, milyen nehéz megváltoztatnod a szokásaid! Ezért indítottuk el neked a

30 napos ingyenes Bőrmegújító Programunk,

ahol nem csak megtanulod a bőröd helyes ápolását, hanem a 30 nap alatt a mindennapjaid részévé válik és a bőröd megújulási ciklusának végén te magad és környezeted is látni fogja a különbséget!

Jelentkezz még ma, nincs vesztenivalód! »

A bejegyzés trackback címe:

https://bormegujitoprogram.blog.hu/api/trackback/id/tr5612887580

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása