Bőrmegújítás természetesen

Arcápolási Tippek: 4 Igen és Nem a természetesen szép bőrért! 1.

2017. szeptember 28. - Bormegujitas

A hibátlan bőr nem létezik, tizenéves korig, a hormonok erőteljes működéséig persze mindenkinek szép bőre van. Azt követően, pedig kezdődnek a problémák. Összegyűjtöttünk háromszor 4 arcápoló tippet, hogy a te bőröd is kevésbé legyen problémás. A mindennapos bőrápolást sosem késő elkezdeni!

Rajtad is látszik egy átmulatott éjszaka? Te is küzdesz azzal, hogy mincs időd naponta órákig a tükör előtt bohóckodni? Kipróbálsz minden új krémet, arclemosót, amit csak a drogériában ajánlanak? Már a hatodik anti-aging krémtől várod a változást?

Nincs csoda egyetlen éjszaka alatt! 

A bőröd 28 napos ciklusokban változik, tehát egy vagy két megújulási ciklust kell kivárnod, ha eredményt szeretnél elérni a bőrápolásban. Ha gyorsan és egyszerűen tudod a napi kétszeri arcápolásod elvégezni, akkor talán könnyebben rászoksz erre és nem rohangálsz havonta kétségbeesetten a kozmetikushoz, vagy nyomkodod te magad a pattanásaid!

1. Az aranyszabály

Ne tedd: Soha, de soha ne feküdj le smikkel aludni. Mindig (és mindig alatt azt értjük, hogy Mindig) távolítsd el a sminket, mielőtt elalszol. A bőrnek éjszaka lélegeznie kell, és a smink ebben megakadályozza. Mi lesz az eredménye, ha mégsem hallgatsz ránk? Eltömődött pórusok, amelyek foltokat, mitesszereket, pattanásokat és hosszú távon súlyos ráncokat okozhatnak.

bo_ra_pola_s-otthon-praktika_k-3.jpg

Elfogyott sminklemosód? Csak tegyél egy kevés olívaolajat egy vattadarabra, és óvatosan masszírozd az bőrödbe, hogy megszabadulj a sminktől és a piszoktól.

Tedd: A radírozás kötelező, bármilyen bőrtípusod is van. Legalább hetente egyszer vagy kétszer radírozd a bőröd, hisz az elhalt hámsejteket el kell távolítanod és utat kell engedned a megújult bőrrétegnek. Így a bőröd élénkebb és ragyogóbb is lesz.

2. Nap és a bőr

Tedd: Az őszi és téli napsütés éppoly káros a bőrnek, mint a nyári. Ha érzed, hogy erős a nap, használj fényvédőt! Ha hosszan éri nap a bőröd, az ráncokat, öregségi foltokat és egyéb bőrproblémákat okozhat. 

Ne tedd: Ne járj túl gyakran szoláriumba sem, az is éppúgy ráncosítja a bőröd, mint a napsugárzás!
 

3. Az vagy, amit eszel

Tedd: Figyelj oda, mi kerül a tányérra! Egyél friss gyümölcsöket, zöldségeket, elegendő fehérjét és vitamint. A C-vitaminban gazdag, alacsony zsír- és cukortartalmú ételek segítik a szép bőr fenntartását. Esetleg fontold meg az alacsony cukortartalmú étrendet, amely csökkentheti az inzulinszintet, és így a sejtek egészséges egyensúlyt tarthatnak fenn.

Ne tedd: A fűszeres és erjesztett ételek, a sót, a citrusfélék, a zsírban sült ételek nem tesznek jót a szervezetednek, így a bőrödnek sem.

bo_ra_pola_s-otthon-praktika_k-2.jpg

4. Beauty sleep

Tedd: Próbálj aludni legalább 8 órát minden éjjel, sőt az angolok szerint a valódi Beauty sleep mindig éjfél kezdődik, hisz így regenerálod a bőröd és a szervezeted. Ha nem pihensz eleget, akkor a bőröd is épp olyan megfáradt, löttyedt lesz, mint te.

Ne felejtsd el lemosni és hidratálni az arcod lefekvés előtt!

Ne tedd: Soha ne használj, fürdésre és arcmosásra forró vizet! A forró víz kiszárítja a bőröd!

 

Tudjuk, milyen nehéz megváltoztatnod a szokásaid! Ezért indítottuk el neked a

30 napos ingyenes Bőrmegújító Programunk,

ahol nem csak megtanulod a bőröd helyes ápolását, hanem a 30 nap alatt a mindennapjaid részévé válik és a bőröd megújulási ciklusának végén te magad és környezeted is látni fogja a különbséget!

Jelentkezz még ma, nincs vesztenivalód! »

A bejegyzés trackback címe:

https://bormegujitoprogram.blog.hu/api/trackback/id/tr4712904820

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása