Bőrmegújítás természetesen

A francia nők szépségének titkai

2017. október 13. - Bormegujitas

A francia nők nem különösebben szépek, de van bennük valami végtelen elegancia és nemesség. Emellett a bőrük szinte makulátlan és képesek emelt fejjel viselni az idő nyomait.

Épp Mathilde Thomas francia író könyvét olvasom, amiben választ kapok a francia nők bőrápolási szokásaira, ami évek óta izgat. A lista rém egyszerű szabályokat tartalmaz, nézzük, mit mond a szakértő!

bodyhoney-terme_szetes-bo_ra_pola_s-bo_ra_pola_si-rutin-bo_rmegu_ji_to_-program-1.jpg

1. Minden nap 1 pohár bor

Minden este 1 pohár bor a vacsorához kötelező. Jól is teszik, hisz a vörösbor antioxidáns hatású és jót tesz a szívnek és a vérkeringésnek.

2. Séta

A legfontosabb tétel ezen a listán a mozgás: nem edzőteremről beszélünk, hanem napi fél óra sétáról. Ha nem tudod rávenni magad, akkor sétálj együtt a barátaiddal, vagy vállald el valaki kutyáját, amíg ő elutazik. Tudom, jön a tél, akkor mindig nehezebb kimozdulni, de egy kedves négylábú segíthet túllendülni a lustaságon.

3. A bőrápolás nem luxus

A bőrápolás nem luxus. Megvan az ára, a ráfordított időszükséglet. Ezen nem szabad spórolni és nem szabad kompromisszumot kötni. Nem számít, mennyi ideig tart a kozmetikus, mindez az élet része. A bőrápolás nem luxus, amit meg kell tenned azért, hogy jól érezd magad a bőrödben.

4. Kevés smink

A tipikus francia nő súlyos véleménnyel van azokról, akik túl sok sminket kennek magukra. Szerintük épp elég egy jó rúzs, egy tusvonal a szemhéjra és szempilla spirál. Bár a tust elhagyhatod: így is ápolt és egészséges lesz a bőröd, pedig nem vittél fel rá több réteg méreganyagot, pólusokat eltömítő alapozókat.

5. Bőrápolási rutin

A francia nők a bőrápolásban is a megelőzésre koncentrálnak. Addig keresik a megfelelő kozmetikumokat, amíg megtalálják a nekik megfelelőt. És pontosan, naponta kétszer használják is. Francia nő nem fekszik le éjszakai krém nélkül.

Mivel rengeteg energiát fektetnek a kiegyensúlyozott életükbe, a megfelelő bőrápolásba, így nem esnek pánikba egy pattanástól, és pláne nem kezdik el nyomkodni. Ez a hormonális változások velejárója, de azt nem engedik meg maguknak, hogy elfertőződött aknés, gyulladt legyen az arcbőrük.

Ugye érted a különbséget?

Segítségre van szükséged? Bőrápolási problémáid vannak? Jelentkezz Bőrmegújító Programunkra, ahol kialakíthatod személyes bőrápolási rutinod! Klikk ide »

6. Hideg vízben zuhanyoznak

A francia nők nem fürdenek, hanem zuhanyoznak. Nem fekszenek hosszú tíz perceket forró vízben, bármilyen jó érzés is. Zuhanyoznak, gyorsan és praktikusan, aminek az utolsó percében hideg (nem jéghideg!) vízzel öblítik át a testük, így a bőr feszesebb és egészségesebb lesz!

7. Belső szépség

Hogy is szokták mondani? A belbecs is olyan fontos, mint a külcsíny, ugye? A francia nők sokat adnak a lelki és mentális egészségre, ez visszatükröződik a bőrükön is!

bodyhoney-terme_szetes-bo_ra_pola_s-bo_ra_pola_si-rutin-bo_rmegu_ji_to_-program-2.jpg 

És íme pár extra tipp tőlem, a helyes bőrápolásért:

  • Ne vidd túlzásba a bőrápolást! Ne keresd a legerősebb, leggyorsabb hatóanyagokat, mert az csak addig lesz a leg-leg, amíg a bőröd hozzászokik az abban lévő hatóanyagokhoz. A kulcs a természetes alapanyagú kozmetikumokban van, amik kiegyensúlyozott és egészséges megoldást adnak a bőrödnek. Csak egy dolgod van: alakítsd ki a napi rutinod! Nézd, itt segítek neked »

  • Habkönnyű arclemosót használj! Emlékszel még a receptre, amit küldtem?

  • Tonik, tonik, tonik: egy könnyű, alkoholmentes, natúr tonik az egész arcbőrödre jótékony hatással lehet! Ilyen receptet is küldtem. Igyekszem mindenből gyors receptet készíteni neked, hisz tudom, hogy nem nagy élmény órákat tölteni a különböző kencék elkészítésével és kipróbálásával.

  • Otthon is ápold a bőröd a napi rutinon túl: heti két pakolás kötelező! Egy, a bőrtípusodra kialakított arcpakolás recept holnap érkezik a postaládádba!

Te még nem kapod a hírleveleinket? Itt iratkozhatsz fel! »

Te melyikkel kezded?

Kirschner Anita

A bejegyzés trackback címe:

https://bormegujitoprogram.blog.hu/api/trackback/id/tr4112959219

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása